Camp Scandinavia

 

Camp Scandinavia er en svensk familievirksomhed, der ejes 100% af Peter Allard. Virksomheden har en lang historie, som går mere end 60 år tilbage. Siden starten i 1954 har Camp Scandinavia været leverandør til hele den ortopædtekniske branche i Sverige. Camps forretningskoncept er, at give kunderne merværdi gennem innovative produkter understøttet af viden, kreativitet og lokal forankring. Camp Scandinavias ambition er fortsat at være førende indenfor udviklingen af ortoser.
De skandinaviske datterselskaber blev startet på forskellige tidspunkter, først Danmark i 70'erne tæt fulgt af Finland og i 80'erne Norge.
 
Camps globale hovedkontor er beliggende i Helsingborg med lager og forskellige supportfunktioner, såsom Kundesupport, Økonomiafdeling, Marketing, HR, IT og Kvalitetsafdeling. For også at levere den bedst mulige service i datterselskaberne findes der lokale lager i både Norge og Finland.
 
Med egen produktudvikling og produktion er det muligt for Camp at styre hele produktionskæden fra udvikling af materialer og videre til det færdigpakkede slutprodukt.
Lars Adde, Administrerende Direktør

Lars Adde, Administrerende Direktør
 

 
 
Produktudviklingsafdelingen har hovedsagelig base i Helsingborg. Dette team består af mennesker, som har stor erfaring indenfor ortopædteknik og fysioterapi samt designere, der arbejder med mønstre og materialevalg. Målet er at have medarbejdere med forskellige kvalifikationer og baggrund for at sikre, at vores udviklingsprojekter er godt forankret i den virksomhed, hvor de skal anvendes og at forbindelsen til brugerne er så stærk, som muligt.
 
En væsentlig del af virksomhedens strategi er, at vores salgsorganisation hovedsageligt består af medicinsk kompetente medarbejdere. Afhængigt af hvilken målgruppe personalet arbejder med, har organisationen i dag ansat et antal medarbejdere, der er aut. bandagister, aut. ergoterapeuter, ortopædteknikker, aut. fysioterapeut og aut. sygeplejerske
Camp Scandinavia har stor erfaring med uddannelse. Vi uddanner omkostningsfrit vores kunder i forhold til pleje, teknologi, funktion og økonomi ved brugen af vores produkter. Uddannelsen udføres hos kunden og i forskelligt omfang afhængigt af behovet
 
Camp Scandinavia var en af de første virksomheder i vores branche, der fik ISO 9001: 2015-certificering. Derefter opgraderede vi med ISO 13485: 2016. Sidste år modtog vi miljøcertificeringen ISO 14001: 2015, som også involverer udvikling, fremstilling, indkøb, markedsføring, salg og distribution af medicinsk udstyr.
 
Desuden er vi i en fase med de nye krav, som MDR stiller os og vi vil være klar i god tid til denne overgang. Nu er selve certificeringen ikke målet i sig selv, det vigtigste er at sikre, at vi følger alle gældende love og regler, samtidig med at vi yder en kvalitet til vores kunder, som anses som merværdi. Vi vil derfor fortsætte med at arbejde på dette i 2021 og vil blandt andet gennemføre nye kundeundersøgelser.
 
Camp Scandinavia foretager løbende kundeundersøgelser for at sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger med hensyn til produkter, kvalitet og leveringssikkerhed. Leveringssikkerhed måles løbende i vores administrative system og dette forbedringsarbejde forgår løbende. Leveringssikkerheden for lagervarer er i øjeblikket 97% i Danmark. Målet er, at 98% af ordrer som er lagervarer og modtaget inden kl. 14.00 sendes samme dag.
 
Support for Better Life!