Camp clinic

Velkommen til Camp Clinic Danmark, en virksomhed som vil levere kropsbårne hjælpemidler til personer med nedsatte funktioner med fokus inden for ortoser på det Neurologiske område, både for børn og voksne.

Vores mission er at hjælpe mennesker til et liv i bevægelse, Support for Better Life, vores fokus på kunde-oplevelser inkluderer hurtig levering, tilgængelighed samt en meget serviceorienteret tilgang. 
Hjælpemidlerne bliver fremstillet og tilpasset individuelt, så de på bedste vis medvirker til at begrænse gener forårsaget af funktionsnedsættelsen. Alle produkter producerer vi selv, derved har vi fuld kontrol over produkternes design, kvalitet og holdbarhed.

Innovation og forretningsudvikling er en del af vores fokus, vores strategi er en naturlig del af vores hverdag, vi har egen stor udviklingsafdeling samt egen produktion.
Et individuelt hjælpemiddel er en personlig ting, og derfor skal du som bruger også føle, at du får en personlig betjening. Et forhold mellem bandagist og bruger skal bygge på tillid og gensidig respekt. 

Hos Camp Clinic lægges der vægt på den personlige professionelle betjening. Der skal bruges den nødvendige tid på konsultationerne, da dette giver det bedste resultat for begge parter.
Faglighed og uddannelse er afgørende for Camp Clinic, og vores Bandagist er autoriseret af Sundhedsstyrelsen.
Camp Clinic overholder til enhver tid Det Medicinske Direktiv. Det betyder, at du kan føle dig tryg og sikker på, at vi leverer et hjælpemiddel af højeste standard.

Support for Better Life!
 

Brochure

Camp Clinic in World Trade Center